Admin Tagfelvétel itt!
|
|
lusta19 | Dátum: Szombat, 2011-02-05, 01.04 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 111
Állapot: Offline
| Hy All!! 1 vagy 2 embert veszünk fel de ez majd attól függ milyen képeségűek a Jelentkezők! Feltételek: Mapolás Scriptelés Lehetöleg rendszeresen járj a szerverre Lehetöleg Valameiket Jo ha tudod! Olyan admint keresünk aki sokat lenne online-n (hackerek végett) ADmin proba idő 2 hét Irjatok Magatokról:: hány éves vagy, Miota sampozol Voltál e már admin STB Ha kérdésed van irj Bátran! ============================================ szabályok: 1: ha a Black World-ön admin vagy,akkor nem hozhatsz létre saját szervert 2: folyamatosan járuljatok hozzá a szerver fejlesztéséhez 3: ha van valami ötletetek ami hozzájárul a szerver fejlesztéséhez azonnal,közöljétek! 4: ha cheater a haverod,és a szerveren tevékenykedik,akkor is tenned kell a kötelességed,tehát bannold! 5: figyelj oda arra amit a főadmin mond,tartsd be,különben vállalnod kell a következményeket. [jobb esetben: lefokozás,vagy elveszíted az admin rangod, rosszabb esetben bann] 6: ha baszakodsz a playerekkel,azaz vissza élsz az adminoddal,akkor távoznod kell a szerverről. 7: ha ok nélkül bannolsz/kickelsz/warnolsz valakit úgyszintén 8: ha nem tudsz feljönni valamilyen okból kifolyólag a szerverre,[például: elmész nyaralni vagy valami] akkor juttasd el az információt a fő adminnak hogy ne kelljen elvenni a rangodat 9:És lehetöleg máshol ne válalj Admin posztot! ha valamelyik adminisztrátor ezt nem tartja be,az azt jelenti hogy nem méltó a rangjához, tehát meg kell fosztanunk tőle.
-------Adminisztrátor--------
|
|
| |
Ganonim | Dátum: Szombat, 2011-02-26, 09.09 | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Hy all lust Mr.Ganonim vok és szeretnék jelentkezni tok scriptelni és mapolni ezeket samival hajtom végre! szeretnék jelentkezni és fojamat aktiv vok hét közbe is nagyon szeretem a szerót és jobb bármely szerónál!
|
|
| |
Block | Dátum: Szerda, 2011-03-02, 18.58 | Üzenet # 3 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Hy Lu$ta Block vagyok! 15 éves vagyok és jelenleg 3 szerveren admin! Budapest Real Life-on is admin voltam csak elvették ugyanis mindig kickeltem 1 csítert Adminnak szeretnék jelentkezni!!
|
|
| |
[HUN][NY]Hunter | Dátum: Vasárnap, 2011-03-06, 14.53 | Üzenet # 4 |
Közlegény
| Csá lusta! Hunter vagyok 1 szer már jelentkeztem amikor tgf volt... Tudok mapolni de scriptelni nem. Most nyílt 1 Új szerver a ''[HUN]New York szerver de megszűnik azon vagyok illetve voltam admin meg még sok más szerón régebbről Adminnak jelentkeznék! Hát ennyi....
|
|
| |
Josh_Green | Dátum: Szombat, 2011-05-14, 12.52 | Üzenet # 5 |
Közlegény
| Cső Lusta,$MoNsTeR$ vagyok,bizonyára ismersz a sampforumról...szóval...szeretnék a szeródon admin lenni...2éve sampozok és nagyon jól mappolok UI:Kösz a lehetőséget
|
|
| |
Opel | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 15.51 | Üzenet # 6 |
Őrmester
Üzenetek: 19
| Cső Lu$ta Admin akarok lenni azért mert a csitereket bannolnám be tartanám a szabályokat mappolnák csomót mind te nem kickelnék jogtalanul figyelmeztetni és bannolni azt se csinálnám jogtalanul adj szintet By: Opel Cool a szeród
Hozzáadva (2011-05-26, 5:51 PM) --------------------------------------------- Cső Lu$ta szeretnénk jelenkezni adminnak Betartom a szabályokat és tudok mappolni Remélem felveszel
Az üzenetet módosította: Opel - Csütörtök, 2011-05-26, 15.51 |
|
| |
domba98 | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20.17 | Üzenet # 7 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| Csá Lu$ta! Szeretnék admin lenni a szervereden! Bárkit ki bannolnék ha csiter még a haveromat is! Van pár mapom amik szerintem jók lettek! Kicsit tudok szriptelni is! Már voltam admin! Tudom milyen dolog az ha valaki admin! Sokat lennék a szerveren! Lécci vegyél fel adminnak!
Az üzenetet módosította: domba98 - Hétfő, 2011-05-30, 13.08 |
|
| |
subaru | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20.27 | Üzenet # 8 |
Közlegény
Üzenetek: 3
| Quote Hello [HUN][BW]Lu$ta mapolni nem tok scriptelni tudok de még cak tanulo szerodon a nevem:halalhozo
Hogy Miért Szeretnék admin lenni ??? Le is irom: Sok szerón voltam admin de még most is az vagyok ha csitert látok kitiltom a szerverröl vagy ha a playerek segitséget kérnek szivesen segitek nekik bármi van korom:14 1 és fél éve multizok admin parancsokat kivülröl tudom enyit erről Hali UI:kafa a honlap meg a szero is
|
|
| |
lusta19 | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 16.44 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 111
| Hamrosan választok pár tökös admint de csak probaidöt kapnak, és lehetöleg rendszeresen járj a szerverre ,,
Majd a többit elmondom a sikeres bejutoknak!
-------Adminisztrátor--------
|
|
| |
Bald | Dátum: Péntek, 2011-06-03, 14.23 | Üzenet # 10 |
Közlegény
| Üdv Lusta én vagyok Pakesz! Mapolni és script-elni egyaránt tudok,és szeretnék jelentkezni az ADMIN TGF-re! Előre is köszönöm válaszod!További jó délutánt
|
|
| |
[TK]$lapi | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 18.56 | Üzenet # 11 |
Közlegény
| Szeva Lu$ta. $lapi vok és szeretnék adminnak jelentkezni. Ha esetleg megkapnám az admint mapolnék sokat (bármit)
Előre is köszi. További Szép estét /jó játékot
_________________ U.I.: Nagyon jó lett a szeród
|
|
| |
mycon | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 00.01 | Üzenet # 12 |
Közlegény
| üdvözletem. 17 éves vagyok és ugye viktor által találtam a szerverre. régebben voltam admin igaz bannolni meg ilyen kódokat nemtudtam alkalmazni. sajnos a szerver megszűnt így az adminságom is akkor. amikor megjelent az SA rá 3 hónapra már multiztam vele. azóta tolom volt egy kis kihagyásom de jelen vagyok még.:) remélem elnyertem tetszéseteket.
|
|
| |
ganxsta | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 08.35 | Üzenet # 13 |
Közlegény
| Szeron a nevem:Ganx$ta
tudok e scrip telni:tanulom xd
mappolni:tudok
volta mar szerokon admin mid péládul :slapi szervere salpi tk szeroja domba tk szeroja meg pulykakacsa
mért akarok adminn lenni:mer nagyon megteccet a szero és admin akarok rajta lenni
hány éve samp-ozok:3
remélem el nyerte teccésed
|
|
| |
KOVI2315 | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 18.20 | Üzenet # 14 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| Hello Lusta! Szeretnék a szervereden admin lenni! Én tudok mappolni és voltam már admin.nagyon szeretnék admin lenni Sokat lennék a szeveren és tudom hogy az adminság mivel jár bárkit kibannolok és a moderátori feladatokhoz nagyon értek! léccives vegyél fel előre is kösz! by kovi
Nevem : [TK]_$KOVI$
Az üzenetet módosította: KOVI2315 - Kedd, 2011-06-07, 17.44 |
|
| |
[HUN][NY]Hunter | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 19.28 | Üzenet # 15 |
Közlegény
| Hy Lu$ta! Jelentkeznék adminnak a szerverre sokat vagyok online szerveren a nevem Hall$! ha csítert látok egyből bannolnám még ha a barátom akkor is ! utálom a csítereket ki nem állhatom őket! ! mapolni tudok scriptelni csak parancsokat :S már körülbelül 4-4,5 éve samp ozok,ismerem a játékot! lécives vegyél fel mert eszméletlen a szerver!
|
|
| |