Admin Tagfelvétel itt!
|
|
Lopoli | Dátum: Péntek, 2011-06-17, 07.37 | Üzenet # 16 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Állapot: Offline
| Tisztelt Lu$ti!
Szeretnék admin lenni e nagyszerű szerveren! Név:Lopoli, (2 éve sampozok) Képességek:Mappolás,Drift,Stunt Aktív szoktam lenni! (ha valamilyen oknál fogva ez nem így lenne természetesen szólok!) Admin kötelességeket teljesítem, cheatereket finoman szólva rühellem!
Várom válaszod! Lopoli
Az üzenetet módosította: Lopoli - Péntek, 2011-06-17, 15.48 |
|
| |
Tom_Black | Dátum: Péntek, 2011-06-17, 09.18 | Üzenet # 17 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Hello! Tudok mappolni meg scriptelni.... 4szerón voltam admin van egy kis tapasztalatom és nagyon tetszik a szeró!! 5éve sampozok Nevem: Tom Black Azért szeretnék admin lenni mert el szeretném kerülni a hackereket bannolni őket hogy ne itt csíteljenek! Rendet szeretnék!
|
|
| |
Akos_Black | Dátum: Péntek, 2011-06-17, 09.24 | Üzenet # 18 |
Közlegény
| Hello! Akos Black a nevem. 4éve sampozok Tudok mapolni,driftelni,stuntolni. Voltam már admin más szerókon.Nagyon tetszik ez a szerver!!!!!!! Azér lennék admin mer nem szeretnék csítereket látni a szerón nem kell ide csít ez a szeró anélkül is jó!!!!Rendet szeretnék a szerveren!
Az üzenetet módosította: Akos_Black - Péntek, 2011-06-17, 09.27 |
|
| |
vmx | Dátum: Csütörtök, 2011-07-07, 16.04 | Üzenet # 19 |
Pro Webmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 147
| Sziasztok!Szeretnék én is admin lenni ezen a szuper szerveren! 15 éves vagyok. Voltam admin egy szerón de megszűnt. Ademin parancsok mennek. Online vagyok folyton mikor tehetem. Már van házam is Minden játékossal türelmes lennék.
+Még valami. Szoktam hobbi szinten weblapokat készíteni az uCoz rendszerében. Ha van valami kérdés nyugodtan feltehetitek itt: http://vmx.ucoz.hu Vagy itt a weblapon PM-be.
Remélem felvesztek adminnak.
|
|
| |
lusta19 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-07, 19.36 | Üzenet # 20 |
Generalisszimusz
Üzenetek: 111
| Quote (vmx) Sziasztok!Szeretnék én is admin lenni ezen a szuper szerveren! 15 éves vagyok. Voltam admin egy szerón de megszűnt. Ademin parancsok mennek. Online vagyok folyton mikor tehetem. Már van házam is smile Minden játékossal türelmes lennék. +Még valami. Szoktam hobbi szinten weblapokat készíteni az uCoz rendszerében. Ha van valami kérdés nyugodtan feltehetitek itt: http://vmx.ucoz.hu Vagy itt a weblapon PM-be. Remélem felvesztek adminnak.
Majd beszélünk!
-------Adminisztrátor--------
|
|
| |
vmx | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 16.41 | Üzenet # 21 |
Pro Webmester
| Quote (lusta19) Majd beszélünk! Oké
|
|
| |
GengxterxXxJustin | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 07.21 | Üzenet # 22 |
Közlegény
| Tisztelt Lu$ti!
Szeretnék admin lenni-e király szerveren. Azért szeretnék admin lenni mert a köteleségemett teljesítem, csittereket enyhén szóval ki nem álhattom. Online vagyok szinte mindig. ][Ha valami miatt nem tudok természetesen szolok róla előtte][ Név: ][Kri$z][ ][4 éve sampozok][ Korom: 16 Képességeim: Drift, Stunt, Glicseléss. Hobbim: BMX-ezni szeretek. Már pár admin is ajánlotta hogy jelentkezzek itt pl. Lopoli és PeTiii. Remélem felveszel adminak.
Válaszodat várom! ][Kri$z][
Az üzenetet módosította: GengxterxXxJustin - Péntek, 2011-07-15, 09.57 |
|
| |
TheRooli | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09.51 | Üzenet # 23 |
Közlegény
| Hello Lusta! Szeretnék adminnak jelentkezni a szerverre. Általába sokat vagyok online. Admin tapasztalatom két év, de már 5 év játszom a játékkal! Nevem a szerveren : Rooli
|
|
| |
PeTiii | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 14.37 | Üzenet # 24 |
A Helyzet!
Üzenetek: 115
| aki jelentkezett annak ajánlom legyen aktív a szerveren mert szinte több mint a fele nem aktív
|
|
| |
GengxterxXxJustin | Dátum: Péntek, 2011-07-15, 11.41 | Üzenet # 25 |
Közlegény
| Quote (PeTiii) aki jelentkezett annak ajánlom legyen aktív a szerveren mert szinte több mint a fele nem aktív ok de ez nem rám tartozhat mert én minden nap rajta vagyok
Az üzenetet módosította: GengxterxXxJustin - Péntek, 2011-07-15, 11.42 |
|
| |
PeTiii | Dátum: Péntek, 2011-07-15, 13.16 | Üzenet # 26 |
A Helyzet!
| Quote (Gold) Cs lusta Szeretnék jelentkezni a szeron admin tagfelvételért elolvastam a szabályzatot amit leirtál nagyon jo és a szero is!:)
ezt meg kihagytad a jelentkezésedből Irjatok Magatokról:: hány éves vagy, Miota sampozol Voltál e már admin STB Ha kérdésed van irj Bátran!
|
|
| |
vmx | Dátum: Kedd, 2011-08-02, 17.35 | Üzenet # 27 |
Pro Webmester
| Lezárult egy időre a TGF!
|
|
| |
PeTiii | Dátum: Kedd, 2011-09-13, 19.15 | Üzenet # 28 |
A Helyzet!
| Admin Tgf on ITT lehet jelentkezni!
|
|
| |
Baluka | Dátum: Kedd, 2011-09-13, 20.25 | Üzenet # 29 |
Őrmester
Üzenetek: 26
| Na hello:)
Én jelentkeznék így elsőnek...
Nevem a szerveren: Baluka. Pontjaim sajnos nem tudom, most csak így futtában írok. X-fire-em van: bbaluka92 Amúgy azért szeretnék admin lenni, mert szeretek segíteni, utálom, ha csíterek vannak és ki szeretném próbálni, hogy mennyire menne. Én bízok magamban és amúgy is ismertek már szerintem.
Remélem lesz esélyem:)
|
|
| |
PeTiii | Dátum: Csütörtök, 2011-09-15, 20.48 | Üzenet # 30 |
A Helyzet!
| mindenki egyformán esélyes
|
|