Ház
|
|
OBGY | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 20.04 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Állapot: Offline
| ...
Az üzenetet módosította: OBGY - Kedd, 2011-07-12, 20.42 |
|
| |
Zooman | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 20.41 | Üzenet # 2 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Hello..
Szabó Zoltán vagyok... csak a Unet-es akármin már valamikor régesrég prógálgattam valamit.. és nem igazi adatokat adtam meg ott.. és most mikor ide beregeltem... a nem valódi adataimat adta meg.. ezért újraregisztráltam egy másik mail címemmel... szóval OBGY.. én voltam...
problémám.. :
Hello..
Vettem egy házat a játékban.. aztán nézegettem a /housemenu-ben a dolgokat... belementem a a ház interior izébe.. aztán bele a 100.000$-osba.. és aztán akartam menni másikba.. meg stb... és nem engedett írta, hogy várjak.. (egyből akartam nézni a következőt)... azután kimentem a házból.. majd visszamentem... de ugyanaz a 100.000$-os kinézet maradt... ezután bementem.. és interiorban megint nézegettem.. megnéztem Madd Dog manzióját.. na ott persze lejárt az előnézet.. és visszadobott abba a vacak 100..dolláros kuckóba... hogy tudnám megcsinálni, hogy a saját házamba lépjen be?? És mielőtt arra gondolna valaki, hogy esetleg megvettem!! Kizárt.. mivel nem is maradt 5000$-nál több pénzem.. másként meg az előnézet-ben néztem direkt..
a másik meg az a problémám.. hogy mikor belépek a játékba.. nem a házamban találom magam.. hanem a miniatűr fehér-ház dombján.. a pálmafák szökőkutak és stb.-k között... hogy lehetne, hogy a házamban érbedjen a játék??
Előre is Köszönöm a segítséget!
Üdv Zoli.. nickname: Szabo_Zoltan
|
|
| |
PeTiii | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 14.48 | Üzenet # 3 |
A Helyzet!
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
| ha előnézetbe nézed a házkinézetet 1percet várj és újra betölti a régit de te kimentél és most már az maradt, azt meg hogy hol ébredjen az ember azt lu$tától kérdezd majd ő meg csinálja.
|
|
| |
Zooman | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 15.09 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| köszi.. majd érdeklődök nála.. és akkor most azt akarod mondani, hogy ez egy BUG.. és akár a 25 millás házzal is.. ha jól csinálom.. akkor az marad véletlenül?? :P egyébként a Rich Mansion volt a 7.5 milliós.. csak ezért vagyok kicsit kibukva.. hogy 100.000$-os lett..
|
|
| |
PeTiii | Dátum: Szombat, 2011-07-16, 10.47 | Üzenet # 5 |
A Helyzet!
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
| fasza kis bug nem kell pénzt költeni rá ingyen is megvan
|
|
| |